vrijdag 4 september 2009

3 september Busch Gardens






Gisteren zijn wij naar Busch Gardens geweest met de hele familie. Vanuit onze vakantie villa is het ongeveer 1 uur rijden.
Helaas is de bewegwijzering erna toe niet zo geweldig staat er langs de kant van de weg 1e weg rechts.... het is een weggetje van niets.. dus er weer uit toch maar doogereden zie je na een paar mile weer een bord bush gardens dus toch op de goede weg. Aangekomen staan er maar 3 rijen auto's. Betekent dit dat het erg rustug is? ja hoor. Eerst natuurlijk weer het gedoe kaartje vingerafdruk je ja hoor wij zijn Welcome! Suzanne en Daniel willen natuurlijk alle achtbanen met een bezoekje verblijden om geen misverstanden te krijgen hebben wij een plek en tijd afgesproken. Wij gingen met de fam. Verbunt het park verkennen. Eerst naar de apen en daarna met de trein het park rond het ritje duurt toch zo'n 45 minuten. Onze Tijn drinkt zoveel dat hij weleens pech heeft en naast de luier plast dus Femke hem snel verschonen in de trein. Veel attracties zijn voor het mannetje gesloten omdat hij te klein is en ja jullie weten het inmiddels wel ze nemen geen enkel risico.
Om 1 uur is iedereen precent om te kijken en te eten bij de show "Dance to the music".
Tijn kreeg zijn eten in een schattig koffertje, Pieter had een sandwiches die zo groot was dat hij de helft maar had opgegeten.

Femke, Tijn, Pieter en ik gingen de ene kant van het park. Suzanne had prachtige foto's van de tijgers ook wij gingen daar naar toe. Staan wij rustig te kijken springt de witte tijger tegen het raam aan en wil echt met zijn poot uithalen naar Femke het ging met zo'n snelheid onvoorstelbaar.
Na de tijgers hebben wij bij onze voorvadertjes staan kijken... ja zeker de apen.
Op een gegeven moment zijn wij bij het draken gedeelte gekomen dit is een plaats in het park alleen voor kinderen, je mag er trouwens alleen maar komen als je een kindje bij je hebt. Mensen zonder kleine kinderen worden weggestuurd. Tijn mocht alleen in de autootjes rijden voor de rest was hij toch een klein beetje bang.
Omdat wij om half 4 het park zouden verlaten liepen wij nog even snel langs het dieren theater... een aanrader de show is leuk en ook de hoeveelheid dieren die ze langs laten komen.
Suzanne en de jongens waren ook bij het theater maar omdat wij daar zaten te kijken konden zij nog snel een 8baantje pakken. Omdat het zo rustig was in het park kon je van wachttijden niet spreken.
Om 4 uur op naar Orange Tree. De meeste van jullie weten dat ik nogal van toerische routes hou maar ja mijn lieve man niet. Laten wij nou potverdrie de weg kwijt raken. De highway nummer 4 was niet te vinden. Natuurlijk staat het ook niet zo duidelijk aangegeven en de tomtom lag thuis. Onze auto heeft een ingebouwd kompas en wij moesten naar het oosten... je zou denken makkelijk nou nee hoor Pieter helemaal in de stress de kinderen lachen en ik rij gewoon door. Blijkt dat wij gisteren door een gebied zijn gereden wat nog de oorspronkelijke vegetatie heeft van Florida.. dat dachten wij al zonder reisgids.
Einde om 6 uur rijden wij onze straat in.
Omdat het ziekenhuis ook nog een gunstig email bericht heeft achter gelaten gaan wij eten bij Chill's. Voor de toekomstige Florida-gangers een leuk restaurant met fijne bediening en de porties zijn veel te groot. Met ons 7 hebben wij voor 117 dollar gegeten en gedronken. Inmiddels was het al weer bijna kwart over 9 en ging bij mij het knopje uit.
Ik moet er ook nog aan denken dat mijn ouders een weekje weggaan dus tijdens de nachtelijke plaspauze even snel naar Nederland bellen.
Ik heb foto's erbij gedaan van Bush Gardens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten