woensdag 9 september 2009

Bush Gardens






vandaag zijn wij om half 9 vertrokken naar Tampa. Nog een keer Bush Garden. Wij kwamen aan om ongeveer half 10 en er stonden wel geteld 2 bussen en 15 personen/wagens. Dat beloofd natuurlijk wel wat. Tijn was in niet zo´n goed humeur dus gingen wij als eerste maar naar de show van de dieren. Het is toch knap wat mensen kunnen bereiken met veel trainer van een dier. Om maar iets te noemen een papagaai die voor dood gaat liggen!
Wij pieter, ik en Femke en tijn. hebben rustig door het park gewandeld en om half 1 kwamen wij elkaar weer tegen bij de dansshow. Iedereen nam wat te eten.. ik niet.. wij moesten 62 dollar betalen en de friet was best wel klef. Pieter en Yvo hadden cannelonie die was te eten.Ik moet eerlijk zeggen dat is een minpunt in Busch garden het eten.
Na het eten zijn wij verder gewandeld en hebben onder andere nog de leeuwen etc. gezien .. zie foto´s
Om half 5 gingen wij weer op weg naar huis, zouden wij deze keer de juiste weg vinden. En jawel hoor om 6 uur stonden wij weer in huis. Van de kinderen hebben wij een erg leuk bord gekregen met daarop geschreven in tekens Welcome in our home. Dit hebben ze laten maken in Busch Garden.
Tijn heeft helemaal niet geslapen dus Femke voert hem nu een boterham en dan gaat hij slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten