zaterdag 5 september 2009

zit er al weer 1 weekje op!






Als eerste even iets over de foto's:
foto met taart i.v.m. 5 jarig huwelijk femke en yvo
foto met loopvogel: dit zijn Canadeese kraanvogels ze maken veel herrie en ook rommelen in de vuilnisemmer is geen vreemde bezigheid
foto met decadente auto: hier rijden Suus en Daan in
foto met suus dit is onze entree... kan slechter toch?

Mensen mensen wat gaat de tijd toch snel... is dat zo naarmate je ouder wordt. Maar er zit al weer 1 week van onze Vakantie op. Gisteren op vrijdag 4 september waren FEMKE EN YVO alweer 5 jaar getrouwd waar blijft de tijd.
Natuurlijk hebben wij snel een taart gehaald met een heerlijke zoetsappige Amerikaanse kaart erbij.
Omdat Pieter en ik hadden besloten ook eens een rust dag in de passen zijn de kinderen alleen op paad gegaan. Suus en Daan zijn naar Universal's Islands of Adverture geweest. Ze waren zo slim om een fastpas te kopen 20 dollar p.p. maar geen wachtrijen en het was er erg druk. Daniel is helemaal gek van achtbanen dus een beetje spektakel mag van hem wel. Femke, Yvo en Tijn zijn naar Seaworld geweest toen Tijn het bord van Seaworld zag was hij heel hard gaan roepen Shamu... die enorme Orka heeft wel indruk gemaakt.
Pieter en ik zijn naar de Outletmall geweest maar omdat de kinderen geen sleutel bij zich hadden moesten wij ook weer snel thuis zijn. Nu was dat niet zo'n straf omdat het gisteren toch weer 33graden was (volgens de temp. in de auto). Maar al met al is Pieter goed geslaagd, 2 korte broeken, 2 polo's en 4 t-shirts alles voor 135 dollar omgerekend zo'n kleine 100 euro. Sommige zullen misschien zeggen nog veel geld maar als je een oversized man hebt ben je niet ander gewend. "s avonds heb ik weer lekker gekookt dan eet de kleine man ook goed, boontje, kip en gebakken aardappeltje.

1 opmerking:

  1. Hoi Tineke (en familie),
    Wat leuk om mee te lezen wat jullie allemaal beleven! Bijna elke dag lees ik even met je mee. Ik wens jullie nog een heel leuke tijd en geniet ervan.

    Groetjes uit Rhenen,
    Corina

    BeantwoordenVerwijderen