woensdag 2 september 2009

Aquatica




Vandaag was het zwembad van Seaworld aan de beurt.... nou alle verhalen zijn waar wat een enorm leuke ervaring. het weer was niet zo bijzonder maar toch nog 31 graden. Alleen de zon liet zich niet zien. Wij waren ongeveer om half 10 bij Aquatica. Snel de auto parkeren en dan naar binnen. Suzanne en Daniel gingen shoppen. Dus wij waren met Femke, Yvo en Tijn.
Tijn heeft zijn eigen zwemvest bij dat is wel zo makkelijk. Het ziet er zo leuk uit een strand gedeelte maar ook verschillende glijbanen. Ik ben met Tijn een paar keer van de peuter glijbaan gegaan en ook niet kun je kopje onder haha. Met Femke in een band van een veel snellere baan. Natuurlijk ook nog de wildwaterbaan gedaan en in een band lekker liggen dobberen. Wij hebben nog wel een buitje over ons heen gehadmaar ja wij waren toch al nat van de regen.
Om ongeveer 2 uur zijn wij naar huis gegaan. Tenslotte was het wel een keer nodig dat Tijn zijn middag slaapje eens zou doen. Helaas is dit niet gelukt.
Om ongeveer half 4 kwamen Suzanne en Daniel bepakt en bezakt thuis wat hebben ze allemaal gekocht. Slippers van reef, nike schoenen, t-shirts, sweaters, cap, twee horloges noem maar op., Ja en jullie kennen Femke die ziet dit allemaal en krijgt ook enorme zin om te shoppen dus die ook met Yvo en Tijn naar de Mall. Wat hebben die gekocht Timberlands (2 paar) voor Tijn en voor Yvo een trui, spijkerbroek en korte broek.
In de tussentijd hebben Pieter en ik de auto omgeruild. Het lampje van olievervanging bleef maar branden en het bankje waar Tijn op zat was een beetje wankel. Nu hebben wij een Chrysler een hippe witte.
Ik heb weer wat foto's bijgedaan. Het is nu kwart over 8 's avonds en het regent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten